Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Σάββατο 7/02/09 έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Μυλοποταμιτών Ηρακλείου στο κέντρο του Ζαχαρία Πετούση στην Αμουδάρα.
Πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση . Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Κοσκινάς Αλέξανδρος καλωσόρισε τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Κάλεσε όλα τα μέλη να βοηθήσουν στην επανίδρυση της τράπεζας αίματος και την ίδρυση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.
Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Μυλοπαταμιτών Κο Εμμανουήλ Χρονιάρη , το επίτιμο μέλος του συλλόγου Κα. Λίτινα Ρούσα και την Δ/δα Μακρακάκη Ζουμπουλιά. Τυχερός της βραδιάς ο κύριος Μανώλης Χρονιάρης που κέρδισε το χρυσό δακτυλιδι προσφορά του Συλλόγου και του χρυσοχοείου Πλουμή, Παραγιουδάκη. Χαιρετισμούς έκαναν οι υποψήφιοι βουλευτές Κος Κώστας Σχοινάς, Κος Γιάννης Μανουράς και ο Κος Φραγκίσκος Παρασύρης.
Επίσημοι προσκεκλημένοι με σειρά αφίξεως ο Προϊστάμενος Πωλήσεων ΟΤΕ Κρήτης και Νήσων Γεώργιος Ζερβός, ο Προϊστάμενος του Κεντρικού Καταστήματος ΟΤΕ Ηρακλείου Κ. Βασίλειος Παπαδογιάννης, ο επίτιμος Πρόεδρο του Συλλόγου Μυλοπαταμιτών Κ. Εμμανουήλ Χρονιάρης, ο Δ/ντη της ΕΡΑ Ηρακλείου Κ. Φάνης Ζαχαριουδάκης , ο Ταμείας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου Κ. Γιάννης Σκουλάς , ο Πολιτευτής Ν.Ηρακλείου με την Ν.Δ Κ.Μανουράς Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος των Θρακιωτών Ηρακλείου Κ Γεώργιος Γιανακούδης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αγγελιανών Κ. Εμμανουήλ Πετράκης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώνους Μυλοποτάμου Κ. Ζαχαρίας Γεμιστός, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεωδόρας Μυλοποτάμου Κ.Γεώργιος Φλουρής, ο Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ του Νομού Ηρακλείου Κ. Φραγκίσκος Παρασύρης ,ο Δ/ντής της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Υποκαταστήματος Θερίσσου Κ. Γιάννης Σηφάκης , ο Δ/ντής της Γενικής Τράπεζας Αγίου Νικολάου Κ.Γιάννης Παπαγιανάκης, ο Πολιτευτής Ν.Ρεθύμνου με την Ν.Δ Κ. Κώστας Σχοινάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βυζαντινής Μουσικής και Πρωτοψάλτης Αγίου Μηνά Κ Γιάννης Δαμαρλάκης, το επίτιμο μέλος του συλλόγου Κα. Λίτινα Ρούσα, ο Πρόεδρο Εργοληπτικών Δημοσίων Έργων Νομού Ηρακλείου Κ.Αλέξανδρος Κλάδος, ο Πρόεδρος ΔΕΠΤΑΥ και Πρόεδρος Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου Κ. Γεώργιος Παρασύρης. η Δ/τρια της Εταιρείας Κόκαλης Κατεψυγμένα Α.Ε Κ Μαίρη Κόκαλη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου Μυλοποτάμου Κ. Εμμανουήλ Βενιανάκης και ο Αντιπρόεδρο του Γηροκομείου Ρεθύμνης Κ. Στυλιανός Ματθιακάκης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: