Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΡΑΚΗΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΩΝ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ανωγείων 2 και Θερίσσου
Τηλ. Φαξ 2810 253637
Email: muloriza@yahoo.gr
www.muloriza.blogspot.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Μυλοποταμιτών Ηρακλείου πραγματοποίησε την Δευτέρα το βράδυ την Γιορτή της Ρακής, στο καζάνι του Κ. Κων/νου Θωμαδάκη στο Βενεράτο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Κοσκινάς Αλέξανδρος ευχαρίστησε όλους που τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους καθώς επίσης και τον οικο/δεσπότη για τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους πολιτευτές του Νομού Ηρακλείου Κ.Κ. Γιάννη Μανουρά της Ν.Δ, τον Φραγκίσκο Παρασύρη του ΠΑΣΟΚ, τον Νομαρχιακό Σύμβουλο και τέως Αντινομάρχη Κ. Γιώργο Μαρή, τον τέως Αντινομάρχη Κ.Νώντα Μαρνέλο, τον Πρόεδρο ΣΕΓΑΣ Κρήτης Κ.Σωτήρη Σουρή, τον Προϊστάμενο Πωλήσεων ΟΤΕ Κρήτης και Νήσων Γεώργιο Ζερβό, τον Προϊστάμενο του Κεντρικού Καταστήματος ΟΤΕ Ηρακλείου Κ. Βασίλειο Παπαδογιάννη, τον Δ/ντη της ΕΡΑ Ηρακλείου Κ. Φάνη Ζαχαριουδάκη, τον τέως Περιφερειάρχη Δασών Κρήτης, Παντελή Τζωρτζάκη, τον Δ/ντή Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης Κ. Γεώργιο Μαυρογιάννη,Τον Δ/ντή της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Υποκαταστήματος Θερίσσου Κ. Γιάννη Σηφάκη, τον Δ/ντή της ALFA BANK Υποκαταστήματος 62 Μαρτύρων Κ. Ευριπίδη Παρασύρη , τον Προϊστάμενο των Σχολών ΟΑΕΔ Ηρακλείου Κ .Αντώνιο Κορωνάκη, τον Πρόεδρο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Ηρακλείου Κ. Απόστολο Κλινάκη, τον Αντιπρόεδρο του Γηροκομείου Ρεθύμνης Κ. Στυλιανό Ματθιακάκη, τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Μυλοπαταμιτών Κ. Εμμανουήλ Χρονιάρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Αγγελιανών Κ. Εμμανουήλ Πετράκη.









Δεν υπάρχουν σχόλια: